В последните месеци Меган Маркъл получи не само вълна от подкрепа от редица известни личности, но и редица критики за поведението и постъпките си. Въпреки че вероятно вече е свикнала с негативната страна на славата, със сигурност подобни изказвания не й влияят никак добре.

В ролята на последния критик на херцогинята на Съсекс влиза Стефани Пауърс - актриса и поло играч, както и приятелка на принц Чарлз. Тя си позволи публично да изрази мнението си за Маркъл, което не е никак ласкаво.

По думите й, Меган явно е забравила, че нейната задача е просто да бъде съпруга на принц Хари, а не да е звезда или пък да променя реда в кралския двор - все неща, които се опитва да направи. 

Снимка 457372

Източник: GettyImages

Пауърс не пропуска да засегне и херцогинята за това, че тя не е била никаква холивудска звезда преди да стане част от кралския двор, а просто актриса в телевизионен сериал, и то не особено добра, пише Express.

А днес Маркъл си е избрала роля, с която дискредитира британския кралски двор. Тя е превърнала кралското семейство и отношенията в него в "личен тв сериал", а Хари също има своята вина, защото е неин съучастник.

Меган Маркъл, "Сделка или не" и херцогинята в ролята на секси Снежанка

Меган Маркъл като секси Снежанка

Другото лице на херцогинята

За разлика от херцогинята на Съсекс, която видимо недолюбва, приятелката на принц Чарлз може да каже само добро и нищо друго по адрес на Кейт Мидълтън. Според нея, тя няма нито един грешен ход и е просто безупречна.