След като заяви открито своята гледна точка за кралската криза, която забъркаха с Меган, принц Хари отпътува за Канада, за да се събере със съпругата и сина си.

Маркъл и Арчи вече живеят своя нов живот далеч от Острова, а сега щастието им е пълно, защото и татко вече е при тях.

Кацайки на летището във Ванкувър, Хари не свали усмивката от лицето си, видимо развълнуван от това, което предстои за него и семейството му.

Часове по-рано Меган бе забелязана да разхожда двете си кучета заедно с малкия Арчи в парк в канадския град. И тя, както и Хари, е следвана плътно по петите от двама охранители. Но по всички личи, че това ни най-малко не я смущава.

Маркъл е истински щастлива, че може да излезе на разходка в парка, както го е правела често преди да стане част от кралското семейство. Но сега погледите отново са вперени в нея, а критиките не закъсняха, пише Daily Mail.

Този път те са насочени към начина, по който тя носи сина си Арчи. Според коментарите в социалните мрежи, Меган явно не знае как да използва правилно кенгуруто, а на малкия видимо не му е удобно.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще подпишат ли договор с Netflix

Ще видим ли Хари и Меган в Netflix

Чий пример следват

Някои дори се притесниха, че бебето все момент може да изпадне на земята, защото майка му е заета да държи и каишките на двете си кучета. Други пък побързаха да защитят Маркъл, че на снимките просто е уловен момент, в който едната презрамка на кенгуруто се е изплъзнала и няма голяма драма.