Меган Мaркъл неведнъж е доказвала, че правилата в кралския двор сякаш не са писани за нея. Да, тя се придържа към протокола, когато е това е неизбежно, но и използва всяка вратичка, за да наложи своето мнение над битуващото в двореца.

До раждането на първия наследник на херцога и херцогинята на Съсекс остават броени дни. Наскоро разбрахме, че бъдещата майка държи на своето - раждане в домашна обстановка в новото им семейно гнездо във Frogmore Cottage. А изявлението, че двамата с Хари няма да оповестяват подробности преди големия ден, подсилва съмненията, че Меган отново ще постигне своето.

Желанията й обаче далеч не се изчерпват с мястото, на което да дари живот. Според източници от двореца, Маркъл има конкретни изисквания за това кой ще й помага в грижите за новороденото - бавачка от САЩ. Това отново е в разрез с традициите в кралския двор, където на почит са детегледачките от колежа Норланд.

Снимка 418827

Източник: iStock

Но Меган явно не е като Кейт и иска да си намери доверен човек отвъд океана, който да не е обременен с всички кралски традиции и правила. Тя дори се е обърнала към няколко агенции за подбор на кадри, които да й помогнат в този труден и важен избор. А Маркъл няма проблем бавачката да бъде и от мъжки пол. Е, за Хари не сме сигурни, че може да се каже същото...

Одобрените кандидати ще преминат през събеседване в бъдещите родители, а този, на когото се спре техният избор, ще заживее във Frogmore Cottage и ще получава годишна заплата от около 70 хиляди паунда.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и как се промени поведението на херцогинята на Кеймбридж

Как Меган Маркъл помогна на Кейт Мидълтън

Херцогиня на показ

Причината херцогинята на Съсекс да иска да наруши поредната традиция е, че има различни виждания за това как да бъде възпитаван нейният първи наследник. Както знаем, тя е запалена по здравословния начин на живот, хранене и спор, има и доста либерално отношение към избора на сексуална ориентация, пише Daily Mail.