Не е тайна, че животът на Меган Маркъл в Обединеното кралство не е бил никак лек. И тук не визираме само отношенията на херцогинята със семейството на принц Хари, а и недоволството на доста хора срещу нея.

Меган Маркъл, принц Хари, Аманда Горман и новата снимка на херцозите на Съсекс

Специалната снимка на Мегън Маркъл

С какво ни изненада херцогинята

Недоволство, което често пъти е прераствало в нещо доста по-сериозно - заплахи. Оказва се, че са били доста повече, отколкото си мислим. Това разбираме от интервю за Нейл Басу за Channel 4 News. Басу е служел в продължението на 30 години на градската полиция, като е отговарял за отдела за борба с тероризма.

Запитан за това как би определил заплахите, които Меган Маркъл е получавала, докато е живяла в кралския двор, Басу ги нарича отвратителни и съвсем реални. За него крайно десният тероризъм не е най-голямата заплаха за страната, но е най-бързо нарастващата.

Снимка 595621

Източник: GettyImages

Нейл Басу потвърждава, че е имало много сериозни заплахи за живота и сигурността на Меган Маркъл, като е имало цял екип, който е водел разследвания по тях. Имало е дори хора, които са били разследвани заради действията си срещу херцогинята, пише People.

Крал Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън, принц Хари и Меган Маркъл, и ще се съберат ли в Сандрингам за Коледа

Ще се събере ли кралското семейство за Коледа

Отново всички очакват Хари и Меган

Тези заплахи обаче вече трябва да са зад гърба на Меган и Хари, защото двамата в момента живеят в родния щат на Меган Калифорния и са далеч от кралското семейство и от всичко, което се случва около него.