Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix, са достъпни за стриймване от 8 декември. И, както се очакваше, от тях научихме някои любопитни подробности за двойката, както и за "сблъсъка" им с порядките в кралския двор.

Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan , част 1

Най-големите разкрития от Harry & Meghan, част 1

От първата целувка до първата среща с Кейт

Връзката с принцеса Даяна

В една от емоционалните сцени принц Хари казва колко прилича на майка му Меган. "Тя притежава същото състрадание, същата емпатия, същата увереност, притежава топлина." Хари също така признава, че майка му Даяна е взимала решенията за живота си "със сърцето си. "А аз съм син на майка си."

Децата им Арчи и Лилибет

Втори епизод от Harry & Meghan е един от редките случаи, в които можем да видим децата на двойката - тригодишният Арчи Харисън и едногодишната Лилибет Даяна. На фона на кадри от ежедневието им Хари казва: "Това, което е най-важно за нас двамата е да се уверим, че не повтаряме грешките на родителите си." И допълва, че много неща от детството се пренасят и в по-нататъшния ти живот, особено "ако си дете на разведени родители.

Има ли расизъм в двореца

За първи път пред камера застава и Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл. Тя признава колко са я болели негативните думи, които е прочела за дъщеря си след сватбата на Меган с принц Хари. "Това е расизъм", казва Дория, на което Меган отговаря: "Мамо, не искам да говорим за това". "Да, но точно за това става дума", и отвръща Дория. Самата Меган твърди, че не е можела да си представи, че цветът на кожата й по някакъв начин може да се отрази на отношението към нея в кралския двор и във Великобритания. Принц Хари пък казва: "И синът ми, и дъщеря ми - и двете ми деца са от смесена раса и аз се гордея с това."

Снимка 580788

Източник: GettyImages

Защо Меган е носела само неутрални цветове

"През по-голямата част от времето ми във Великобритания почти не съм носила цветни дрехи", казва Меган. "Бях разбрала, че по никакъв начин не можеш да носиш дреха в същия цвят като на нейно величество на общо събитие. Но не можеш да носиш и в цвета на облеклото на някои от по-старшите членове на кралското семейство", пояснява тя, като има предвид Кейт Мидълтън и Камила. Затова Маркъл избира да носи бежово, бяло и други неутрални тонове. "А така можех и да се слея, не исках да се откроявам. Нямаше вариант да се присъединя към семейството и да не направя всичко, за да се впиша в него."

Снимка 575415

Източник: GettyImages

Колко са влюбени двамата

Невероятна любовна история - така нарича връзката си с Меган Маркъл принц Хари. "Струва ми се, че за много мъже в моето семейство съществува изкушението, желанието да се ожениш за жена, която ще се впише в общоприетите в него рамки. А не за някоя, която съдбата ти е отредила." Хари признава, че, за да е с Меган, е жертвал целия свят, който познава. Но и че тя е жертвала свободата си, за да е с него.

Останалите три епизода на Harry & Meghan ще излязат на 15 декември по Netflix.