Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix, са достъпни за стриймване от 8 декември. И, както се очакваше, от тях научихме някои любопитни подробности за двойката, както и за "сблъсъка" им с порядките в кралския двор.

Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и премиерна дата на риалити поредицата им за Netflix

Мръсната игра на Хари и Меган

Часове до началото на риалитито на херцога и херцогинята в Netflix

Как са се запознали

За първи път принц Хари признава, че всъщност за първи път е видял Меган в Instagram. "Скролвах си, когато попаднах на приятел, който беше направил видео с някого с филтри като от Snapchat", казва принцът и допълва, че Меган е била с филтър с кучешка глава. След това Хари е поискал повече информация за нея от приятеля си, а ден по-късно двамата с Меган са разменили телефоните си.

Първата целувка

Снимка 598524

Източник: GettyImages

Макар да са се срещали само два пъти, Хари кани Меган да замине с него в Ботсвана, а за негово учудване тя приема. "Седяхме един до друг, после се хванахме за ръце и след това се целунахме. А после всичко стана някак естествено и нормално", казва 38-годишният принц. И допълва, че е бил наясно с предстоящия медиен интерес към връзката им и е искал да се опознаят преди това."Там можахме просто да бъдем себе си", допълва 41-годишната Меган.

Първата среща с Уилям и Кейт

Меган разказва, че за първи път се запознава с Кейт Мидълтън, когато ги канят с принц Уилям на вечеря. "Помня, че бях със скъсани джинси и боса. Тръгнах да я прегръщам - винаги прегръщам хората. Не осъзнавах, че това е доста стресиращо за повечето англичани. Бързо започнах да разбирам, че формалното поведение, което поддържат пред света, се прехвърля и в личния им живот."

Снимка 587148

Източник: GettyImages

Как са приели Меган в кралския двор

"Помня, че семейството ми беше изключително впечатлено, когато я срещна за първи път", казва Хари. "Бяха изненадани. Вероятно изненадани от това, че риж мъж като мен може да се уреди с такава красива и интелигентна жена." Той обаче пояснява, че всички в двора са очаквали романсът им да не продължи дълго, защото тя е американка и е актриса.

Мнението на кралското семейство за риалитито на Хари и Меган

Нито Бъкингамският дворец, нито офисът на принц Уилям в двореца Кенсингтън не са били потърсени за коментар относно съдържанието на Harry & Meghan.