Новините около херцозите на Съсекс напоследък са оскъдни. Все още не е сигурно дали те ще пристигнат за Коледа в двореца Сандрингам, където се събира цялото кралско семейство. Но пък Меган Маркъл е съсредоточена върху подкаста си, който печели все по-голяма популярност.

Замъкът Уиндзор, шестметрова елха, коледна украса и как изглежда в момента кралският замък

Коледа по кралски - как украсиха замъка Уиндзор

Кралският дворец е готов за празниците

Именно покрай него виждаме една от редките снимки на публични места на принц Хари и съпругата му. Двамата са се снимали с Аманда Горман по повод участието ѝ в Archetypes, а фотографията е публикувана в официалния ѝ профил в Instagram.

"Повече от развълнувана съм от възможността да разговарям с херцогинята в подкаста ѝ Archetypes, където разговаряхме за силата на жените в това да променят света. Благодаря за поканата", гласи текстът на 24-годишната поетеса.

Припомняме, че Горман доби голяма популярност покрай участието си в церемонията по встъпването в длъжност на настоящия американски президент Джо Байдън. В подкаста на Меган тя беше гост-изненада.

Много от последователите на поетесата побързаха да коментират, че истинската късметлийка в тази среща е херцогинята на Съсекс. Сред останалите гости в последния епизод на Archetypes бяха активистката Майкела Джей Родригес и авторката на книгата "Сексът и градът" Кандис Бушнел.