Днес Меган Маркъл е преди всичко съпруга на принц Хари и херцогиня на Съсекс. Но само допреди три-четири години тя бе актрисата от "Костюмари", която обича да позира на червения килим и не можеше да се оплаче от липсата на мъжко внимание. Въобще.

Тези дни на преден план излезе предишна връзка на Меган с изпълнителя Мат Кардъл. Истината за отношенията им надали някога ще разберем, но в любовното тефтерче на херцогинята са записани имената на още няколко мъже, на базата на които експертът по връзките Анабел Найт прави и анализа каква е Маркъл в любовта.

Снимка 326600

Източник: GettyImages

Съпругата на принц Хари обича да се чувства важна, да бъде център на внимание, да има възможността да налага власт с известността си и някой и друг женски трик. Но не иска да е мъжко момиче през цялото време, защото има нужда и от голяма доза обгрижване.

През 2003 г. Меган има връзка с актьора и сценарист Шон Закен. Двамата са заедно едва половин година, а според запознати, тези кратки взаимоотношения са извадили на преден план някои черти от характера на Маркъл, които днес може би пропускаме.

Тя е много целеустремена и амбицирана. За нея липсата на ентусиазъм и желание за развитие са истински порок. Именно затова е прекратила връзката си със Закен, който е успял да извади наяве бурната част от нейната природа.

Снимка 424750

Източник: Facebook / FlashNews.al

Преди години се говореше, че футболистът Ашли Коул сериозно е свалял звездата от "Костюмари", но без желания успех. Причината Меган да не се върже на номерата му е славата на женкар и многобройните изневери, които тя със сигурност не би понесла. Тя също така се доверява и на съветите на своите приятелки по отношение на мъжете.

В първата си година в колежа обаче, Маркъл има връзка с друг спортен тип - баскетболиста Стив Лепор. Висок, тъмен, красив и нейната голям опора в този труден за всяко момиче период. Херцогинята обича да се хвали с мъжа до себе си, да изтъква неговите качества и да го кара да се чувства специален, като в замяна иска същото, пише The Sun.

Меган Маркъл, Мат Кардън и с кого е флиртувала херцогинята преди да срещне принц Хари

Тайната тръпка на Меган преди да срещне Хари

Разкриха я

Меган иска да вижда и да усеща постоянно, че мъжът до нея я желае. А канадският готвач Кори Витиело й доказва това с кулинарни шедьоври от 2014 до 2016 г. - периодът, когато двамата са интимни. В него тя намира търсената страст, а и сродна душа по отношение на мястото на храненето в живота на човек.