Преди дни Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и сестра й Пипа изгледаха заедно финала при жени на тенис турнира Уолмбълдън. Това е един от много редките случаи, в които виждаме на едно място съпругата на принц Хари и сестрата на херцогинята на Кеймбридж.

Разбира се, подобна среща нямаше как да мине без завидна доза коментари. Мнозина видяха съществени прилики между външния вид и стила на Меган и Пипа, като дори ги определиха за копия.

Като започнем от прическата, минем през избора на тоалети и стигнем до предпочитания грим - максимално минимален, двете дами определено дават база за съпоставки.

Снимка 435195

Източник: GettyImages

Според кралски коментатори, принц Хари е избрал за своя съпруга жена, която е едно към едно - и като темперамент, и като личност - с Пипа Мидълтън. И двете са запалени по здравословния начин на живот, и двете (по една или друга причина) се оказват в светските среди, където много им харесва, и двете са майки на малки момченца, пише The Sun.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и какво успя да сближи двете херцогини

Меган и Кейт са си по-близки от всякога

Ето на кого е заслугата

Въпреки че имат много общо помежду си, не можем да наречем Меган и Пипа приятелки. Все пак имат и различен начин на живот, а срещите им са по-скоро прецедент, отколкото обичайно повтарящо се действие. Но покрай затоплянето на отношенията между двете херцогини нищо чудно и да зачестят.