Меган Маркъл може да е в обтегнати отношения с баща си Томас, но се радва на пълната подкрепа на майка си. Дория Рагланд бе плътно до дъщеря си по време на сватбата с принц Хари през май миналата година. Като единствен представител на семейството на булката, някои я съжалиха, но повечето се възхитиха на нейния силен дух.

Дни преди на 6 май Меган да стане майка за първи път, Дория долетя от САЩ, за да подкрепи дъщеря си и в този толкова важен и за двете момент. В това няма нищо странно, както и във факта, че за госпожа Рагланд отдавна има запазено място както във Frogmore Cottage, така и в кралския двор като цяло. Но една снимка, на която присъства и майката на Маркъл, предизвика редица коментари.

Снимка 423137

Източник: GettyImages

Става дума за кадъра от първата среща на кралицата и принц Филип с новородения Арчи. На нея, освен тях двамата, са Хари, Меган, бебето и Дория.

И това е поредният прецедент в кралския двор, свързан с херцогинята на Съсекс. Досега на подобни снимки, документирали първата среща на Елизабет Втора с новороден член на кралския двор, външни за кралското семейство лица не са имали място, пише The Sun.

Меган Маркъл, майка й Дория Рагланд  и второто бебешко парти на херцогинята

Каква изненада готви майката на Меган

Седмици преди раждането

Освен това, името на Рагланд бе споменато и в официалното обявяване на раждането на Арчи, разпространено от Бъкингамския дворец. И отсега ни е ясно, че майката на Меган ще играе важна роля в отглеждането на внука си, вероятно опитвайки се да замести липсата на другата му баба - покойната принцеса Даяна.