На 8 юни Меган Маркъл присъства на тържествата по случай рождения ден на кралицата. И веднага след края на официалната част се завърна към задълженията си на съпруга и майка. 

Определено не очакваме от херцогинята едва месец след раждането на първородния й син да се върне към старото си ежедневие, изпълнено с редица ангажименти. Но пък очакваме отново да натрупа няколко точки преднина пред Кейт Мидълтън.

При последната си, трета бременност, херцогинята на Кеймбридж отсъстваше половин година. През тези шест месеца тя се появи на събития, броящи се на пръстите на едната ръка. Едно от тях бе и сватбата на Хари и Меган - три седмици след раждането.

Снимка 422269

Източник: Facebook / The Royal Family

Така отново можем да намерим доста прилики между двете херцогини и е ясно, че Маркъл ще следва уверените стъпки на Мидълтън. Но, според информация от двореца, краят на майчинството й може да дойде още през септември, което е месец-два по-кратък период, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, принц Хари, рожденият ден на кралицата и първата поява на херцогинята след раждането

Ето я Меган без Арчи

Край на майчинството

Все пак, да не забравяме, че Меган може да си е написала домашното и да взема Кейт за пример в някои отношения, но винаги предпочита да бъде една стъпка пред нея.