Принц Хари не е първият мъж в живота на Меган Маркъл, която има един развод зад гърба си. Надяваме се поне да е последният. Но със сигурност не е единственият, който има важно значение и влияние върху живота й.

Преди около месец херцогинята изненадващо се появи в Ню Йорк, а в последствие разбрахме, че поводът е уж тайно бебешко парти с най-добрите й приятелки. Бременната съпруга на принц Хари бе засечена под ръка с, на пръв поглед, непознат мъж, което леко ни озадачи.

Меган и Маркъс в Ню Йорк

Източник: Instagram / richie buxo

Меган и Маркъс в Ню Йорк

Но няма нищо подозрително в цялата история. Въпросният господин е Маркъс Андерсън. Двамата с Меган се познават от 2001 г., когато тя пристига от Лос Анджелис в Торонто, за да започне снимките на сериала "Костюмари".

По това време той работи по създаването на Soho House в най-големия град в Канада. Именно покрай тази своя работа към клуба на богатите и известните, Андерсън има завидни контакти в светските среди и е близък приятел не само с херцогинята на Съсекс.

Маркъс на сватбата на Хари и Меган

Източник: GettyImages

Маркъс на сватбата на Хари и Меган

Още 18-годишен канадецът се мести да живее в Лондон, където е и настоящият му адрес. Но благодарение на месеците, прекарани в Торонто, Маркъс създава едно от най-силните приятелства, за което Меган неведнъж е говорила в своя блог The Tig.

Според откровенията й, животът й би бил много по-скучен и безинтересен без нейния най-близък приятел. Все пак, именно чрез него, а не само заради ролята си в "Костюмари", Маркъл влиза в света на богатите и известните, а оттам си проправя път и до сърцето на своя принц, пише The Sun.

Маркъс е до херцогинята, когато тя преживява развода с първия си съпруг. Когато пък започва да се среща с Хари, той им урежда тайни местенца, където да могат да се усамотят на спокойствие в големия Лондон и Торонто.

При първото официално появяване на настоящите съпрузи в роклята на двойка на Invictus Games през 2017 г., Маркъс бе плътно до Меган. Разбира се, не пропусна и пищната сватба миналата година, както и бебешкото парти в Ню Йорк. 

Джордж Клуни, Меган Маркъл и как актьорът отново защити херцогинята

На какво е свикнала Меган Маркъл

Има ли нужда бъдещата майка от защита

Принц Хари явно няма нищо против това близко приятелство между съпругата му и 41-годишния Андерсън. Все пак, всеки има нужда от доверен човек, който да пази тайните му и да му вдъхва увереност в трудните моменти. А те за Меган напоследък не са никак малко.