Британското кралско семейство е обект на огромен интерес не само в родината си, но и по света. Това е и обяснението за успеха на всевъзможни книги, одобрени или не, за живота и тайните му. Поредната такава, която излезе преди ден.

Крал Чарлз, кралицата-консорт Камила и промените в сайта на кралското семейство

Новият ред в кралското семейство

Промени по официалния сайт на монархията

The New Royals разкрива някои пикантни детайли от отношенията в кралския двор.

Чарлз се е чувствал засенчен на два пъти

Според авторката Кейти Никол принц Чарлз е бил изненадан от огромния интерес към първата му съпруга принцеса Даяна. "Нейната звезда бързо засенчва тази на съпруга й, което е причина за ранния разрив в семейството" пише Никол.

Снимка 590030

Източник: GettyImages

И допълва, че години по-късно Чарлз реагира с раздразнение на Кейт Мидълтън. Според него роклите на снаха му са по-обсъждани от неговата работа.

Кралицата е искала Меган да се сдобри с баща си

Елизабет Втора дава пълната си подкрепа на брака на принц Уилям и Меган Маркъл. Тя обаче е притеснена, че внукът й никога не е срещал бащата на бъдещата си съпруга, а след това настоява Меган да поправи отношенията с баща си Томас Маркъл преди сватбата. Което не се случва.

Томас Маркъл, папараците и делото, което заведе бащата на Меган Маркъл

Поредният отчаян ход на Томас Маркъл

Каквото и да говори, винаги става дума за пари

Принц Чарлз измисля прякор на Меган

Според Никол Чарлз бързо измисля прякор на бъдещата си снаха. Той я нарича "Волфрам" по името на химичния елемент, който е известен с това, че е най-твърдото вещество, което се среща в природата. Идеята на Чарлз е, че е трудно някоя да пречупи Меган Маркъл и да я отклони от пътя й.

"Специалният" поглед на Елизабет Втора

Снимка 590031

Източник: GettyImages

"Макар кралицата рядко да изразява неодобрението си, работилите с нея са запознати с Погледа", пише Николс. Според бивш служител на домакинството й, кралицата показва, че не е съгласна с нещо със смразяващ поглед в пълно мълчание, който продължава няколко секунди.

Последната молба на принц Филип към принц Чарлз

Снимка 523070

Източник: GettyImages

В седмиците преди да почине съпруга й кралица Елизабет постоянно е край него, чете му книги, слушат заедно музика и си припомнят живота си заедно. Чарлз също прекарва известно време с него. Според авторката Филип отправя една последна молба към сина си: "Каквото и да правиш, ми обещай, че ще се грижиш за майка си", цитират книгата ЕТ Online.

The New Royals е налична тук.