Надали някога ще разберем цялата истина за отношенията между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, но това в никакъв случай не спира предположенията, а дори напротив. 

Според нова версия, публикувана в Tatler, враждата между двете херцогини започва с един скандал на репетицията за сватбата на Хари и Меган. А причината е доста прозаична - дали принцеса Шарлот и останалите малки шаферки трябва да носят чорапогащник.

Мидълтън, като стриктен последовател на кралския протокол, е била категорична, че девойките трябва да носят чорапогащник, както бе и на нейната сватба с принц Уилям. Бъдещата булка Меган обаче директно се е противопоставила на това решение заради топлото време. И накрая все пак става нейното.

Снимка 481064

Източник: GettyImages

Този на пръв поглед незначителен сблъсък на мнения всъщност предрешава отношенията между двете дами - едната винаги да е в защита на короната, а другата винаги да се стреми към бунт и промяна.

Такива остават позициите и до Мегзит. Мидълтън, като съпруга на бъдещ крал, винаги е държала всичко да бъде по протокол, а своеволията на Меган никак не й бяха по вкуса. Още по-голямо дразнене у нея предизвикваше и фактът, че Маркъл успяваше да налага мнението си и да печели лесно одобрението, за което Кейт се бореше с години.

Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им планове от преди сватбата и успяха ли да ги осъществят

Тайните планове на Хари и Меган

Каква е целта, към която се стремят

Но всичко това вече е зад гърба на двете херцогини и пътищата им днес са по-далечни от всякога. Сега няма кой да се противопоставя на Кейт и бъдещето й в кралския двор поне на пръв поглед е безоблачно. Но бурите там се случват много бързо...