Меган Маркъл в момента е в отпуск по майчинство и заедно с принц Хари се радват на новородения си син Арчи. Поне още месец херцогинята ще отсъства от медийното пространство, което е напълно в реда на нещата.

Но освен официалните ангажименти в ролята на член на кралския двор, Меган е отложила и някои лични и емоционални срещи. Сред тях е събирането на випуска й по случай 20 години от завършването им на девическо католическо училище в Лос Анджелис. То се е състояло в деня преди да роди и разбираемо е нямало как да присъства.

Но Маркъл отново доказа, че знае как да си направи добра реклама във всяка удобна ситуация. Тя е изпратила официално писмо до своите съученици, на което стои емблемата на двореца Кенсингтън. Този факт буди леко недоумение и поражда съмнение, че вероятно Меган го е писала преди известно време.

Меган и нейният син Арчи очаквано са се превърнали в най-коментираната тема на емоционалното женско събиране, а от училището поздравиха херцогинята за раждането в социалните мрежи.

Меган Маркъл, бившият й съпруг Тревър Енгелсън и втората му сватба

Как бившият на Меган Маркъл я ядосва

Ето с коя я замени

Съученичките на Маркъл се надяват на следващата им среща след пет години тя да успее да присъства заедно със съпруга си и сина си, пише Daily Mail.