Да, определено Меган Фокс и Machine Gun Kelly успяват да откраднат шоуто, където и да се отидат. Billboard Music Awards 2022 също не направи изключение. 

Machine Gun Kelly, Billboard Music Awards 2022 и колко струва маникюрът на изпълнителя

Колко струва маникюрът на Machine Gun Kelly

Половинката на Меган Фокс отново блести

Преди да се появят на събитието, което се проведе в Лас Вегас, Фокс и Бейкър, разбира се, са носили и други тоалети, освен официалните си. От профила на актрисата в Instagram разбираме, че един от тях е син гащеризон, който се справя добре с подчертаването на извивките на тялото ѝ.

В серия от снимки Меган Фокс показва как си е правила селфита и са я снимали с половинката ѝ. На една от тях обаче актрисата ни показва скрийншот от чата със стилистката си, който се оказва доста интересен.

Виждаме как Фокс пита дали гащеризонът е бил скъп, защото се е наложило да изреже дупка между краката, за да могат с Machine Gun Kelly да правят секс, без да го сваля. Естествено, не знаем дали актрисата се шегува, или пък не.

Billboard Music Awards, награди, тоалети и с какво звездите успяха да привлекат вниманието

И призът за най-предизвикателен тоалет отива при...

Кой и с какво привлече вниманието на Billboard Music Awards

Но е факт, че не бихме останали изненадани, ако това не е шега, а истина. Стилистката ѝ пък е отвърнала, че я мрази, но не наистина, разбира се, защото това съобщение е придружено със смеещи се емотикони.