Около проблемите във връзката с Machine Gun Kelly Меган Фокс реши не само да ограничи времето, което прекарва в социалните мрежи, но дори изтри цялото съдържание от профила си в Instagram.

Три месеца след твърденията за раздяла - събраха ли се Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Събраха ли се в крайна сметка Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Двойката отново е хваната в крачка

Е, няколко месеца по-късно изглежда, че двамата са поизгладили отношенията, и дори бяха забелязани заедно на няколко събития. Но определено нещата не са постарому.

Това обаче не означава, че Фокс ще спре да живее живота си. Дори напротив, през миналия месец се завърна в Instagram с пост, посветен на някои от най-секси визиите ѝ на официални събития, на които е присъствала наскоро.

Последният ѝ пост обаче е малко по-различен. Той не е от събитие и ни напомня колко секси е Меган Фокс. На първата снимка лицето ѝ не попада в кадър, но пък за сметка на това виждаме изрязания бански, който подчертава секси формите ѝ доста добре.

Защо Меган Фокс не се мисли за толкова красива, колкото я виждаме ние

Защо Меган Фокс не се смята за красива

Въпрос на гледна точка

На втората пък виждаме актрисата край брега на океана, любуваща се на гледката. В коментарите под поста феновете са доволни от видяното, като някои от тях още не могат да се наситят на новия цвят на косата на Меган Фокс, който тя показа миналия месец на партито на Sports Illustrated Swimsuit.