След като последните седмици активно се говореше за евентуалната раздяла на Меган Фокс и Machine Gun Kelly, актрисата и модел показа, че не ѝ липсва кураж да се появи на официално събитие без половинка.

Меган Фокс, партито на Vanity Fair след Оскарите и вдъхновението на визията ѝ

Меган Фокс - секси и сама на партито след Оскарите

Къде ли е бил Machine Gun Kelly

Всъщност тя не само се показа на афтър партито на Vanity Fair след Оскарите, но и успя да привлече всички погледи. Нямаше как впечатление да не ни направят дръзката ѝ рокля и червена коса, както и липсващият от ръката ѝ годежен пръстен. Годеникът ѝ Machine Gun Kelly също не присъства на събитието.

Разбира се, всички тези издайнически знаци накуп няма как да помогнат срещу слуховете за раздяла между Меган Фокс и Machine Gun Kelly. Началото беше дадено, когато актрисата и модел започна да изтрива снимки на годеника си от Instagram и написа провокативен пост, който накара феновете да подозират, че става въпрос за изневяра, припомня E! News.

Снимка 611009

Източник: GettyImages

Меган Фокс, Machine Gun Kelly и в какви отношения са сега те след слуховете за изневяра

В какви отношения са сега Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Драмата между тях продължава

От своя страна Меган Фокс отрече да има трети човек между нея и Machine Gun Kelly. Въпреки това фактът, че тя се появи сама на афтър партито на Vanity Fair след Оскарите, издава, че двамата не са оправили отношенията помежду си и засега няма как да знаем със сигурност дали в крайна сметка годежът е развален. Дали ще е щастлива развръзката за двойката, само времето ще покаже.