Не мина много време откакто с изненада установихме колко е пораснала дъщеричката на загиналия актьор Пол Уокър.

Медоу Уокър, Луис Торнтън Алън и новината за годежа на дъщерята на Пол Уокър

Голямата новина на дъщерята на Пол Уокър

В личен план

Малко след това, през август тази година, научихме, че 22-годишната Медоу вече е сгодена за приятеля си Луис Торнтън Алън.

Ето че Медоу вече официално е омъжена жена. Сватбата се е състояла на плаж в Доминиканската република, а снимки и клипове от събитието сподели самата тя в профила си в Instagram. „Женени сме“, написа тя към една от публикациите си по повода.

На церемонията са и звездите от "Бързи и яростни" и добри приятели на Пол Уокър - Вин Дизел и Джордана Брустър. До булката, вместо баща ѝ, е Вин Дизел, негов добър приятел и кръстник на Медоу. А самата Медоу, която е актриса и модел, сияе в рокля на Givenchy Haute Couture.

Много близки на двойката не са успели да присъстват на церемонията, заради ограниченията за пътуване, включително и семейството на Луис, пише People.

Медоу Уокър, Парижката седмица на модата и с какво се занимава дъщерята на Пол Уокър

Какво се случва с дъщерята на Пол Уокър

Малкото сладко момиченце вече е жена

А най-голяма помощ при планирането на сватбата е изиграла лелята на Медоу – Палома. „Не можехме да си представим, че ще бъде по-съвършено и лично, и, честно казано, беше лесно и просто. Луис и аз знаехме точно какво искаме от самото начало. Беше много интимно празненство."

След сватбената церемония е имало плажно парти, за което Медоу споделя, че всички са били боси и са танцували върху пясъка.