Наскоро Майли Сайръс обяви, че си дава почивка от музикалната сцена заради операцията на гласните струни, която претърпя. И щом се скри от центъра на вниманието, слуховете по неин адрес не закъсняха.

Последната новина в личния й живот е връзката с музиканта Коди Симпсън. Двамата доста настоятелно я демонстрираха в социалните мрежи, въпреки че Сайръс все още е официално омъжена за Лиъм Хемсуърт.

В последните дни обаче се появи слух, че Майли и Коди вече не са заедно и са сложили край на кратката си авантюра. Решение е било взето от Сайръс, която искала да се фокусира върху себе си. Двамата са успели да се разделят с добро и да запазят приятелските си отношения.

След разпространението на тази новина дойде и нейното опровержение. Според приближени на двойката, те са заедно, не са се разделяли, а преди седмица са били в Тенеси, където Сайръс се възстановява след операцията на гласните струни, пише Daily Mail.

Майли Сайръс, възпалението на сливиците и операцията на гласните струни на певицата

Защо Майли Сайръс спира да пее

Временна ваканция

Натовареният график на Сайръс никога не е бил проблем за двойката, а тя още от началото е дала на Симпсън да се разбере, че иска своята свобода и не е готова за сериозно обвързване.