Новината за смъртта на известния кулинар и телевизионен водещ Антъни Бурдейн продължава да е актуална дни след кончината му. Решението да сложи край на живота си изненада всички, дори най-близките му.

Майката на готвача даде интервю за The New York Times, в което говори за последните си мигове с него и една натрапчива мисъл, която не й дава мира.

Снимка 362098

Източник: Facebook / Gladys de la Rocha

Гладис Будейн е дългогодишен редактор в медията, пред която проговаря. Тя споделя, че нищо в поведението на сина й не е издавало, че има намерение да се самоубие. 

"Той е последният човек на света, за когото бих решила, че мисли да направи това", категорична е госпожа Бурдейн. Готвачът и колега на Антъни, Ерик Рипърт, който го намери в хотелската стая, е споделил на Гладис, че в дните преди самоубийството е бил с по-мрачно настроение от обичайното.

Нови детайли около смъртта на Антъни Бурдейн

Нови детайли около смъртта на Антъни Бурдейн

Самоубийството му може би е свързано с друг човек

Въпреки това, майката на готвача не намира логична причина да реши да сложи край на живота си. Той има всичко - успехът и парите, за които дори не си е мечтал. Но явно, когато ги е получил, е разбрал, че човек трябва да внимава какво си пожелава.