Той е актьор, когото много харесваме, а и най-секси мъжът за 2020 година, според класацията на списание People. Е, няма как да не надничаме в профила му от време навреме, за да видим какви ги върши.

Майкъл Б. Джордан, Without Remorse и с какви тренировки поддържа топ формата си

Защо Майкъл Б. Джордан изглежда като супергерой

Всичко, през което минава в момента актьорът

Актьорът, станал популярен с ролята си в "Черната пантера" явно умее да съчетава полезното с приятното. Това показват последните му снимки от един от най-красивите острови в Карибско море - Сен Бартелми, по-известен като Сен Барт.

За разлика от предишното му посещение на острова през януари, когато беше на почивка с приятелката си Лори Харви, сега поводът е работата. Великолепно работно място, бихме казали ние. 

Със снимката, която той публикува в Instagram, още веднъж се убеждаваме, че няма списание, което ще откаже да направи материал за него. Всъщност звездата от "Крийд" е на фотосесия за Men"s Health, пише Hollywood Life. На нея 34-годишният актьор излиза от басейн и изглежда адски секси по начина, по който само той може.

Заедно с тази снимка, той публикува и два видеоклипа. Единият показва великолепна панорамна гледка от басейна при залез слънце, от която разбираме на какво дължи славата си острова. А на другия виждаме как изглежда закуската му - бъркани яйца и чаша портокалов сок.

Майкъл Б. Джордан, Лори Харви и коя е жената до най-секси мъжа на 2020 г.

Коя е жената до най-секси мъжа на 2020

И признанието, което той получи за рождения си ден

Както може да се очаква снимката му моментално събра одобрението на неговите почитатели и мнозина актьори. Приятелката му Лори Харви, с която излиза от около половин година, също не пропусна да стави сърчица на своя любим.