Макар да няма и година, откакто се срещат, Марк Антъни и Надя Ферейра смело направиха "голямата крачка".

Марк Антъни, Надя Ферейра и новината за годежа им

Марк Антъни не спира да ни изненадва

Три месеца по-късно...

Преди два дни, в събота вечер, 54-годишният певец и 23-годишния модел са си казали заветното "да" на пищна церемония в Маями, Флорода. Свидетели са им били стотици близки и приятели, сред които се открояват звезди като Дейвид и Виктория Бекъм и Салма Хайек.

Дейвид Бекъм дори е бил в ролята на кум, а сред главните шафери, наред с останалите, са били изпълнителят Малума и братът на младоженеца Биграм Заяс. Церемонията е била водена от кмета на Маями Франсис Суарес, а духовно лице е благословило младоженците, пише Bang Showbiz.

Макар младоженците да не споделят все още снимки от щастливото събитие, според очевидци парагвайският модел Ферейра се е била спряла на пищна рокля с множество дантелени детайли на израелската марка Galia Lahav, а младоженецът - на елегантен костюм от Christian Dior.

Двойката обяви годежа си още през миналия май, едва два месеца след запознанството си. Тогава Ферейра, която е и подгласничката на Мис Вселена 2021, публикува в своя Instagram снимка на годежен пръстен с огромен диамант.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Марк Антъни и какви са отношенията на певицата с бившите й

Дженифър Лопес и тайните срещи с бившите й

Как се теши покрай развода

Сватбата е първа за Надя, но Марк застава за четвърти път пред олтара. През годините е сключвал брак с Даянара Торес, Дженифър Лопес и Шанън Де Лима, от които има общо шест деца.