Филмът за Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт" от 2013 г. е базиран на историята на истинския нюйоркски борсов брокер Джордан Белфорт (Леонардо ди Каприо), като Марго Роби играе съпругата му Наоми Лапалия.

Марго Роби, "Карибски пирати" и какво се случва с филма

Какво се случва с женската версия на "Карибски пирати"

Нещата не са много обнадеждаващи

Въпреки малките роли в сериали като Australia's Neighbours, боксофис хитът е филмът, който всъщност прави австралийската актриса световно известна. Ролята ѝ обаче се оказва доста трудна за Марго Роби. Тогава тя е само на 22 години и играе с един от най-известните и добри актьори в Холивуд. Да не споменаваме за секс сцените, които двамата имат.

Още през 2016 г. Марго Роби признава, че тези сцени са били "неудобни" за заснемане и са били първите такива за нея. Особено моментът от филма, в който Марго Роби се опитва да съблазни екранния съпруг, изигран от Леонардо ди Каприо, в детската стая на малката им дъщеря.

По време на събитие на Bafta: A Life In Pictures в Пикадили, Лондон, във вторник, 22 ноември, Марго признава, че макар да е изглеждала много уверена на екрана тогава, в действителност не е било така. Била е толкова притеснена, че се е нуждаела от малко допълнителна смелост, преди да заснеме непристойните сцени в спалнята с Леонардо ди Каприо, пишат от Daily Mail.

"Няма да лъжа. Изпих няколко чаши текила преди тази сцена, защото бях нервна - много, много нервна", обяснява звездата. Шотовете изглежда са си свършили работата, защото Марго Роби се справи наистина блестящо.