Скандалът с Шая Лебоф е поредното доказателство, че в Холивуд не всичко е розово. Актьорът, който беше обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка FKA Twigs, доста скоростно беше зарязан и от последното си гадже Маргарет Куали.

И ето че последната реши публично да покаже позицията си по случая с обвинения срещу 34-годишния актьора от Pieces of a Woman. Куали ("Имало едно време в Холивуд"), сподели в Instagram профила си корицата на списание ELLE, за което FKA Twigs даде подробно интервю, в което обяснява какво е преживяла.

26-годишната актриса, която е дъщеря на Анди Макдауъл, допълни снимката с простичък текст: "Благодаря ти". Остава да интерпретираме какво точно казва Куали на FKA Twigs - благодари й, че е показала на света истината за Лебоф, благодари й, че я е "предупредила" навреме с какъв човек излиза, или и двете.

В интервюто за ELLE певицата разказва, че е истинско "чудо, че съм жива" и че смята, че това е голям късмет. "Иска ми се да кажа, че съм намерила сама сили да се измъкна, че съм получила просветление. Само че е нищо такова - чист късмет е, че вече не съм в ситуацията, в която бях." Цялото интервю е тук.