Мадона може отдавна да не е издавала нова музика, но за сметка на това прави всичко по силите си да остане в центъра на общественото внимание. Обикновено го постига със секси визии, скандално поведение и някое шокиращо младо гадже.

Лурдес Леон и новата провокативна визия на дъщерята на Мадона

Когато дъщерята на Мадона не оставя много на въображението

Каквато майката, такава и дъщерята

Този път обаче феновете ѝ са малко обезпокоени. Някои от последователите ѝ се обърнаха към социалните мрежи, за да споделят объркването си от появата на Мадона на Грами 2023 г. 64-годишната певица на "Vogue" излезе на сцената, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, които спечелиха награда за най-добро изпълнение на поп дуо/група в "Unholy".

И точно появата на Мадона на сцената стана причина за разпалени коментари. По-скоро начина, по който изглежда лицето ѝ. "Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице", пише един фен в Twitter.

Снимка 605544

Източник: GettyImages

"Какво се е случило с лицето на Мадона?!", добавя друг. "Тази жена на сцената изглежда като имитатор на Мадона. Какво, по дяволите, е направила с лицето си", пита трети. "Мадона изглежда добре за възрастта си, ако възрастта й е на 2700-годишен вампир, който яде бебета и малки животни живи", отбелязва един от феновете на певицата.

Мадона, Джулия Гарнър и новината, че Universal се отказва от филма за живота на изпълнителката

Кой каза "не" на Мадона

Защо няма да има филм за живота й

За появата си на Грами Мадона избра да носи черен блейзър, който беше облякла върху къса пола, съчетана с бяла риза с яка и черна вратовръзка. Тя беше добавила мрежест чорапогащник, лилави обувки на платформа и бижута Loree Rodkin, уточняват от Page Six.

Снимка 605543

Източник: GettyImages

"Ето какво научих след четири десетилетия в музиката", започна речта си Кралицата на поп музиката. "Ако те нарекат шокиращ, скандален, обезпокоителен, проблематичен, провокативен или опасен, определено си на правилния път към постигане на нещо велико."