Разгарът на лятото е и едва ли на някой му се работи много. Когато обаче си едно от обещаващите нови имена в Холивуд и си си подсигурил няколко филма занапред, можеш да си позволиш безгрижно лято.

Кой смята, че Сидни Суийни не е красива и не може да играе

Кой смята, че Сидни Суийни не е красива и не може да играе

Размяна на раплики

Такава изглежда ситуацията при Сидни Суийни, която реши да се позабавлява, като си направи селфита в огледалото. Което при нея е равносилно на няколко бомбастични кадъра, готови да подпалят мрежата.

26-годишната актриса от "Еуфория" и "Обичам да те мразя" позира в комплект от бюстие без презрамки и супер къса пола, докато държи чанта Miu Miu - марка, за чиято рекламна кампания се снима наскоро.

Макар снимките да са направени в апартамент, те носят духа на лятна почивка край морето. И вероятно Сидни е именно в такова настроение, защото някои от предишните публикации я показват по време на морските й почивки с приятели.

Последният филм, обявен с името на Сидни Суийни в главната роля, е биографичен и е посветен на боксьорката Кристи Мартин. Сексапилната актриса тепърва ще започне тренировки, за да може да пресъздаде физиката и заниманията на Мартин.