По принцип спортистите се радват на доста сериозен интерес в любовен план от противоположния пол, а причините са твърде много, за да задълбаваме в тях сега.

Американската атлетка Лоло Джоунс не прави изключение от тази тенденция. При нея случаят обаче е малко по-особен, защото преди няколко години тя призна, че все още е девствена. Разбира се, много хора подложиха под съмнение твърденията ѝ, но това няма особено значение.

В разговор с Кевин Харт за предаването му Cold as Balls, Джоунс пък се разкая, че е направила публично достояние девствеността си. Причината е, че бройката на ухажорите ѝ е намаляла драстично.

37-годишната Лоло Джоунс споделя, че иска да прави секс, след като се омъжи. Липсата на интимни ласки пък ѝ се отразява добре на кариерата, защото няма напрежение, което да освобождава.

Кевин Харт, Netflix, Kevin Hart: Don't F**k This Up, документалната поредица за актьора и най-трудната година от живота му

Какво може да се обърка в живота на човек за една година

Със сигурност ще гледаме документалната поредица Kevin Hart: Don't F**k This Up

Харт я попита и дали е вярно, че в олимпийските селища спортистите правят доста непристойни неща. Джоунс му каза, че това наистина е така и има неща, за които никой не иска да говори, но ако си отишъл с нагласата само да се състезаваш, можеш да го направиш.