Рапърът Lil Baby е сред младите изпълнители на музикалната сцена, но за относително кратко време успя да попадне в топ 10 на най-богатите музиканти.

Тейлър Суифт, Billboard и най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Най-високоплатените музиканти за 2020 г.

Има ли изненади по върховете

По груби сметки американецът притежава близо 12 милиона долара. А от редовните му публикации в Instagram с пачки в ръцете на всеки му става ясно колко много обича парите.

Затова и въобще не ни учуди, че е побеснял, щом разбрал, че е дал 400 хиляди долара на компанията Rafaello & Co за фалшив часовник Patek Philippe.

Между другото, пак от социалните мрежи, веднага прави впечатление колко много 26-годишната звезда си пада по бляскавите и едрогабаритни бижута. И по възможност - повече.

Но да се върнем на измамата. В своя Instagram рапърът пише, че не е случаен и застава зад името си, както би трябвало да се държат и от бижутерското ателие, което го е измамило. "И няма такова нещо като грешка, когато става въпрос за такава сума", цитират го от FOX28.

Lil Baby получава парите си обратно плюс бонус - четири пръстена, покрити с камъни. От Rafaello & Co признават за фалшификата, но в същото време твърдят, че това е била "честна грешка", каквото и да означава това.

От бижутерското ателие допълват, че те също държат на името си, връщат парите на рапъра и му подаряват четири пръстена. Оправдават се, че "не са си написали домашното с часовника" и поемат пълна отговорност. Уточняват, че това не се е случило нарочно, както и че Lil Baby е бил наясно с този факт.