Новак Джокович стабилно върви към финалите на Уимбъдлън - той достигна да полуфинал служебно, след като контузия попречи на съперника му на четвъртфинала Алекс Де Минор да се изправи срещу него.

Новак Джокович отново смълча недоброжелателите си на Wimbledon

Новак Джокович отново смълча недоброжелателите си на Wimbledon

Събинът знае как се прави

Колкото и стриктна да е дисциплината на 37-годишния сърбин, нищо не може да го спре да не отбележи и специален личен повод днес, 10 юли. Той и съпругата му Йелена отбелязват 10-та годишнина от сватбата си.

По този повод Новак публикува видео с непоказвани до сега моменти от живота на двойката, както и цяло стихотворение, което е написал за любовта на живота си. "10 години радост, 10 години мечти, 10 години острови, 10 години потоци", започва то.

На фона на песента на Доли Партън и Кени Роджърс "Islands in the Stream" виждаме кадри от съвместния живот на Новак и Йелена Джокович още от ученическите им години, когато се запознават и стават двойка до настоящия им звезден статус, и семейството им с две деца.

"Сватбата ни беше всичко, което се надявахме да бъде. Семействата ни и най-близките ни приятели заедно на едно красиво място в чест на нашата любов", разказва преди години Йелена пред Hello.

Новак и Йелена Джокович са родители на две деца - син Стефан, който се ражда през 2014 г., и дъщеря Тара, родена през 2017 г.