Има известни личности, които успяват да се задържат заедно много време и са щастливи. Но има и такива, на които все нещо не им се получава в любовта. 

Лиъм Пейн, Мая Хенри и годежът на двойката

Лиъм Пейн вече е сгоден

Да му е честито

Лиъм Пейн например някак не може да открие любовта на живота си, макар вече на няколко пъти да си е мислил, че го е направил. Първо дойде раздялата му с Черил Коул, от която има син - Беър (5 г.).

След това бившият член на One Direction започна връзка с Мая Хенри. Нещата се получава доста добре, като през лятото на 2020 г. стана ясно, че двамата са решили да се сгодят. Е, и това не се оказа достатъчно сериозно, защото по-рано през годината се разделиха.

Но Пейн не изглежда да се е отказал от идеята да намери сродната си душа. Според E! News, новата жена в живота на изпълнителя се казва Кейт Касиди. Лиъм Пейн и инфлуенсърката вече на два пъти са заснемани от папараци, докато са заедно на вечеря и хванати за ръка.

Лиъм Пейн, One Direction, проблемите му с алкохола и дъното, което е ударил

Дъното на Лиъм Пейн

Изпълнителят е повече от откровен

Към момента Пейн не е обявил официално връзката си, но няма и защо да го прави - всичко е ясно. Интересното е, че се е почувствал готов за нея само няколко месеца след като развали годежа си с Хенри.