Леона Луис е повече от щастлива. И има защо. Преди броени дни тя се похвали с най-големия си подарък. Подарък, който променя живота ѝ оттук насетне.

Кара Уинхолд, суперфетация и как се забременява повторно, докато вече си бременна

Жената, която забременя повторно, докато вече е бременна

Необикновената история на Кара Уинхолд

Изпълнителката на "Bleeding Love" стана майка за първи път. Заедно със съпруга ѝ Денис Раух двамата посрещнаха малката Кармел миналата седмица, пише Billboard.

27-годишната певица обяви прекрасната новина в публикация в Instagram. На снимката се вижда Леона, която е гушнала бебето, нежно е поставила ръка върху ръката на нейния любим, който сякаш погалва дъщеря им.

От поста разбираме, че рожбата се е появила на 22 юли и носи името Кармел Алегра. Само за ден снимката събра над 57 хиляди харесвания и близо 2000 коментара. Сред честитките забелязваме и тези на Джеси Джей, Кери Хилсън и Калъм Скот. Таткото пък не пропусна да сподели снимката и в своя Instagram.

Луис обяви за бременността си през март, като написа "нямам търпение да се срещнем през лятото", придружена с нейна снимка в прилепнала черна рокля - вече с издутото си коремче. А за Раух това е "най-големият подарък, който можех да поискам това лято".

Двамата с Денис се срещат през 2010 г., по време на турнето ѝ The Labrinth, когато той е един от резервните танцьори. Двамата сключват брак през юли 2019 г. в имението на Стинг в Тоскана, Италия. Церемония им се състои пред близо 200 приятели и членове на семейството, включително певицата Кейша Бюканън от Sugababes и и победителят от The Voice UK Джърмейн Джакман, който пее за двойката на големия им ден.