По принцип всеки понеделник се различава от предишния по някакъв начин, като този беше дори по-различен за феновете на футбола, защото се състоя церемонията по връчването на Златната топка.

Дейвид Бекъм, Лео Меси, Интер Маями и плановете на англичанина да привлече аржентинеца

Плановете на Дейвид Бекъм да привлече Лео Меси в Маями

Ще се получи ли подобен трансфер

Тази година големият победител се оказа Лео Меси и въпреки недоволството на някои фенове в социалните мрежи, че аржентинецът беше избран пред Робърт Левандовски, седмата му Златна топка е факт.

Самият Меси дори заяви след награждаването си, че полският национал е заслужавал да спечели. Но нещо доста интересно се случи и преди началото на церемонията.

По традиция всички присъстващи на събитието минават по червения килим, където фотографите имат възможността да им направят някоя и друга снимка. Меси не направи изключение, като беше придружен от съпругата си Антонела и тримата им сина, които бяха облечени точно като него.

Снимка 555552

Източник: GettyImages

От видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда как човек, който се смята, че е от France Football, списанието, което раздава наградата, моли Антонела да отстъпи встрани, за да могат фотографите да направят снимка на Меси с децата му.

Разбира се, тя прави крачка встрани, но тогава се намесва Лео Меси, който ѝ казва да се върне и че трябва да присъства на всички снимки. Според SPORTbible, именно този ход аржентинеца се е харесал изключително много на феновете му в социалните мрежи, защото е показал колко много държи на семейството си.

Кристиано Роналдо, Лео Меси, Паскал Фере, France Football и полемиките около Златната топка

Една Златна топка - много противоречия

Лео Меси е големият победител, но...