С постовете си в Instagram Ларса Пипън определено ни показва какво е изпуснал Скоти Пипън.

Скоти Пипън, Ларса Пипън, The Last Dance и как бившата му съпруга го защити

Защо бившата на Скоти Пипън не се притеснява за него

Феновете съчувстват, докато Ларса Пипън - не

Двамата официално все още са съпрузи, но не са финализирали по какъвто и да било начин развода си.

Очевидно е, че взаимоотношенията им не са цветущи, но въпреки това Ларса пази гърба на Скоти. Първият път беше преди няколко седмици, когато покрай The Last Dance - документалният филм за последния сезон на Майкъл Джордан с екипа на Чикаго Булс, стана ясно, че Скоти Пипън е бил сред най-нископлатените играчи по онова време.

От пост на Ларса в Instagram пък разбираме, че все още ѝ пука за Скоти и не би го злепоставила.

Бившата на баскетболиста сподели своя снимка и под нея посъветва последователите си да намерят някой, който ще ги поставя винаги на първо място.

Според People, това е жегнало малко феновете на Скоти Пипън и някои от тях са написали в коментарите, че е жалко, че тя не е сложила Скоти на първо място. Ларса не остава длъжна, като отговаря, че буквално е направила всичко за него.

Ларса Пипън, Скоти Пипън и колко секси е бившата на баскетболиста

Колко секси е бившата на Скоти Пипън

Ето как изглежда майка на четири деца

Друг потребител пък е написал, че Скоти ѝ е бил верен, докато тя едва ли може да каже същото. Ларса Пипън, разбира се, не остава длъжна и на това, и отговаря, че и Скоти има мръсни ризи, но просто тя не иска да ги прави публично достояние.

Естествено, не казва за какво точно става въпрос, но си вадим изводите, че явно легендата на Чикаго Булс не е бил особено добро момче.