Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат да го потвърдят всички жени, които са имали щастието да станат майки. Когато децата са повече от едно, предизвикателствата също се увеличават.

Кристина Ричи, Марк Хамптън и раждането на второто й дете Клеопатра Ричи Хамптън

Кристина Ричи стана майка за втори път

Първото й дете с втория й съпруг Марк Хамптън

Кристина Ричи го знае добре, защото сама тя е майка на две деца, а едновременно с това не е сложила кариерата си на пауза. В интервю за списание People актрисата говори за предизвикателствата на това да е майка на две деца.

Ричи казва, че е успяла да научи деветмесечната ѝ дъщеря Клеопатра да заспива по график и щом я сложи в леглото ѝ, няма проблеми да заспи. Но не така стоят нещата с осемгодишния син на актрисата - Фреди.

Според Кристина Ричи, Фреди все още има нуждата да заспива с нея, но това въобще не я тревожи, а дори го намира за страхотно. Тя допълва, че се е опитала да го научи за заспива сам, когато е бил по-малък, но тогава той е започвал да плаче и да удря главата си в парапета на креватчето. Нещо, което бързо я е накарало да се откаже от този подход.

Такива проблеми обаче не е имала с дъщеря си. Въпреки проблемите със заспиването, които има с Фреди, Ричи твърди, че той много ѝ помага в отглеждането на Клеопатра. Защото понякога си играе с нея, а през това време актрисата може да свърши малко домакинска работа.

Кристина Ричи, Wednesday и потвърденото участие на актрисата в сериала на Тим Бъртън

Кой се завръща в сериала за семейство Адамс

Тим Бъртън е на режисьорския стол

Осемгодишният Фреди помага на майка си и когато бебето трябва да бъде изкъпано, или пък да му бъде приготвено млякото, за което Кристина Ричи е много благодарна.