Вчера, 27 януари, Джорджина Родригес навърши 28 години. Този рожден ден е по-специален за нея, защото е в очакване на близнаци, а и съвсем целенасочено съвпадна с премиерата на документалната поредица Soy Georgina по Netflix.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и колко трудно е свикнала с новия си живот

Колко й е трудно на Джорджина да свикне с лукса

От да нямаш нищо до да имаш всичко

Кристиано Роналдо пък също се постара и за пореден път успя да направи празника на своята любима наистина незабравим. За повода цялото семейство замина за Дубай, а рожденичката цял ден не спря да публикува в профила си в Instagram различни изненади като букети и подаръци, с които бе отрупана.

Черешката на тортата се оказа вечеря в един от най-луксозните ресторанти в Дубай с пряка гледка към най-високата сграда в света - Бурж Халифа. Именно на нейната фасада Джорджина с нескрита изненада видя своя лик заедно с поздравление за рождения ден.

Лазерното шоу по поръчка е поредният грандиозен жест, с който Роналдо засвидетелства любовта си към красавицата. Според информация на Mirror, подобна изненада струва над 60 хиляди долара, които за него определено не са проблем. Особено когато в замяна получи широката усмивка на бъдещата майка на близнаците му.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес и какво й липсва на половинката на футболиста

Какво й липсва на Джорджина

Уж си има всичко, но не съвсем

"Ето как завърши този вълнуващ ден. Просто не мога да намеря думи... Благодаря ти, Кристиано", написа Родригес и не пропусна да благодари както на всички свои близки, така и на Дубай, който вече приемат като свой дом, защото винаги са посрещани повече от добре там.