Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са си истинско семейство, само че без брак. Двамата са сгодени, имат общо дете, а красавицата се грижи и за другите трима наследници на футболиста. Затова и на дневен ред няма как да не е въпросът кога двамата ще узаконят любовта си.

Последната информация, която се тиражира по световните медии, е, че Кристиано и Джорджина са сключили брак на тайна сватба в края на август в Мароко. Самият Роналдо обаче отрече твърденията и заяви, че подобно събитие не се е случвало.

Въпреки това, той продължава да е категоричен, че един ден двамата с Джорджина ще станат съпруг и съпруга, най-малкото защото това е мечтата на майка му. Двамата също много го искат, но в момента сватбата не им е приоритет.

Да се врече във вярност до живот на Джорджина ще бъде най-големият подарък, с който да й се отблагодари за цялата помощ, която тя му е оказвала през трите години, в които са заедно, пише Daily Mail.

Джорджина Родригес, Кристиано Роналдо и рожденият ден на дъщера им Алана

Какво празнуват Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо

Важен ден за цялото семейство

Няма съмнение, че Родригес е любовта на живота на футболиста. Самата тя наскоро сподели, че никак не е лесно да имаш връзка с един от най-известните мъже на света, но не би го променила за нищо на света.