Историята на Джорджина Родригес е история на модерната Пепеляшка, която се превръща в истинска принцеса, когато среща своя принц. Именно нея ни разказва новата документална поредица на Netflix - Soy Georgina, която ще е налична в платформата от 27 януари.

Джорджина Родригес, Soy Georgina, Netflix и какъв е бил животът й преди Кристиано Роналдо

Джорджина за живота си преди Роналдо

Истинското лице на модела

Преди официалната премиера обаче продължаваме да получаваме на час по лъжичка нови интересни признания, който аржентинката е направила пред камерите. Тя публикува нови откъси от продукцията в профила си в Instagram, където има над 30 милиона последователи.

"Мечтаех си за очарователен принц и днес го имам", казва тя. "Благодарение на любовта, моят живот е сбъдната мечта." Родригес допълва, че е много важно да не забравяш откъде си тръгнал. А тя знае какво е да нямаш нищо и да имаш всичко.

Пред испанския вестник El Mundo Джорджина говори и за другата страна на славата. Признава, че най-трудната от живота с Роналдо за нея част са камерите, които ги следват навсякъде, както и че им се налага да променят живота си и да се съобразяват с това непрекъснато внимание.

На нея например много й липсва възможността да излязат с Кристиано да напазаруват в супермаркета, както правят останалите двойки. И въпреки че имат всичко, което си пожелаят, не е лесно да не можеш да отидеш до кафето на ъгъла, всяка вечеря в ресторант да изисква специална организация и да не можеш спокойно да вземеш децата си от училище, цитират я от The Sun.

"Губиш много от малките, ежедневни неща, които си имал преди. Кристиано ги е загубил преди много време, а двамата като двойка никога не сме ги имали", не крие тя разочарованието си. Но важното на този етап за тях е, че бързо са свикнали с живота в Манчестър и преместването им не е довело до допълнително напрежение.

Кристиано Роналдо, Джорджина Родригес, Нова година и снимките й с бременно коремче

Джорджина показа бременно коремче

Добро начало на годината

На фона на тези признания Родригес публикува две нови снимки с наедрялото си коремче. Красавицата е облечена в прилепнала черна рокля, а от описанието разбираме, че е й е била ден за снимки. "Три сърца", написа още бъдещата майка на близнаци към кадрите.