Кристи Бринкли е сред знаменитостите, които ни се струва, че не остаряват. Тя винаги е била в страхотна форма и не ни се вярва, че някога изобщо може да е имала проблем със самочувствието си. Но както често се оказва, известните също понякога таят съмнения в себе си.

Кристи Бринкли за остаряването, неостаряващия дух и рецептата й за щастие и на 70

Как и защо Кристи Бринкли не остарява

Нейната рецепта за щастие

Актрисата и модел е споделяла в интервюта, че в началото на кариерата си не е била изцяло доволна от външния си вид и е обръщала доста голямо внимание на грима и прическата си.

"Спомням си, че се притеснявах, че изглеждам дебела", не крие също Кристи Бринкли.

По отношение на индустрията в днешно време пък тя издава, че е доволна от това как се оценяват "всички форми и размери". "Затова можем просто да се съсредоточим върху това да бъдем здрави", допълва актрисата и модел, цитирана от OK! Magazine.

Самата тя определено изглежда така сякаш полага усилия да бъде здрава и в страхотна форма. И дори не ни се вярва, че тъкмо е отпразнувала 70-ия си рожден ден.

Именно по този повод обаче Кристи Бринкли е споделила снимка в Instagram профила си, на която демонстрира стегнат корем и безупречна физика като цяло.

"Като се погледна в огледалото на 70-ия си рожден ден и това, което виждам е, че най-накрая съм щастлива с човека, който виждам", пише актрисата и модел като описание към кадъра.

Във него тя допълва също, че вече не е критична и взискателна, а благодарна и разбираща към тялото си.

Кристи Бринкли, снимките по бански какво е да изглеждаш страхотно и на 68

Кристи Бринкли по бански и все така в страхотна форма

Дори и на 68

"Отне ми 70 години, за да стигна дотук, в сълзи и радост открих, че съм щастлива, така че сега ще сложа край на тези стихове, преди да съм станала твърде емоционална! Честит рожден ден наистина", завършва вдъхновяващото си послание Кристи Бринкли.