Бяхме приятно изненадани, когато научихме, че Кристен Стюарт ще изиграе принцеса Даяна във филма "Спенсър", чиито снимки текат в момента.

Spencer, Кристен Стюарт, принцеса Даяна и новият филм за кралската особа

Новата принцеса Даяна

Кой ще изиграе Даяна Спенсър в новия филм за живота ѝ

Колкото и натоварени да са те, в свободното си време актрисата не пропуска да бъде в компанията на приятелката си - сценаристката Дилън Майер. Наскоро двете бяха заснети да се разхождат из Лос Анджелис хванати за ръце.

Звездата от вампирската сага "Здрач" е заложила на небрежен стил - бяла тениска, разкъсани дънки, тъмносиньо яке Lacoste и черни кецове Converse. Изборът на Майер е по-елегантна визия - раирано сако, бяла блуза, черни дънки и боти.

Актрисата и сценаристката се срещат преди около две години на снимачната площадка на филм, припомня People, а връзката им с всеки изминат ден става все по-силна. Миналия месец Майер поздрави любимата си за рождения ѝ ден с трогателни думи.

"Животът определено е много по-сладък с това прекрасно малко семейство. Честит рожден ден, скъпа. Ти ми скри шапката", написа тя към снимката на Кристен с кучето.

Самата Стюарт отбеляза, че няма търпение да предложи на Майер. "Искам да бъда разумна по отношение на това, но мисля, че добрите неща се случват бързо", казва тя в радио предаването SiriusXM на Хауърд Стърн през ноември.