Напоследък Криси Тейгън се изгуби от интернет пространството, което е доста необичайно за нея. Последната й публикация в Instagram е на кулинарна тематика и е от 11 май. Но вчера, 14 юни, моделът наруши мълчанието си и се завърна с едно неочаквано признание.

Криси Тейгън, Кортни Стодън и защо Тейгън отказа да бъде глас зад кадър във втория сезон на Never Have I Ever

Нов скандал с Криси Тейгън

Кого и защо е заплашвала в миналото

Като една от звездите, които споделят голяма част от личния си живот в социалните мрежи, Тейгън неведнъж е ставала обект на критики. Но, оказва се, тя е била и от другата страна - в ролята на интернет трол, който сипе негативни коментари.

Съпругата на Джон Леджънд публикува дълго писмо, което започва със "Здравей отново". Тя казва, че последните няколко седмици са били доста "смиряващи" за нея. Наясно е, че вероятно хората не искат да чуват за нея, но тя иска да каже, че е в ситуация, в която усеща "всемирното наказание" и това, че всичко се връща.

"Не минава ден, нито един момент, в който да не чувствам тежестта на съжаленията за нещата, които съм казала в миналото", започва с признанията Тейгън. И пояснява, че напоследък част от нейните стари и "отвратителни" туитове са отново в центъра на вниманието. Тя наистина се срамува от тях, защото сега осъзнава каква болка са причинили и не спира да се чуди защо въобще ги е писала.

Преди дни Тейгън публично се извини на модела Кортни Стодън, която стана известна преди десетина години с брака си с доста по-възрастен мъж. Тогава Криси не спести негативни коментари по неин адрес, оказва се, че й е писала и брутални лични съобщения, а сега й търси прошка.

Но в дългото си писмо казва, че има още доста хора, от които трябва да поиска извинение. И вече се е свързала лично с някои от тях, за да направи необходимото. Защото сега, макар и късно, е осъзнала, че тези хора са се нуждаели от "съпричастност, доброта, разбиране и подкрепа", а не от нейната "подлост, маскирана като непринуден хумор".

"Разбирам, че те може би не искат да говорят с мен. Може би и аз не бих искала да говоря със себе си", продължава с критичния тон Тейгън. "Аз бях трол. Точка. И съжалявам за това", призна още тя.

Съпругата на Джон Леджънд очевидно е оставила неприятни усещания с думите си не само в свои близки и приятели, но и в редица известни личности. "В действителност бях незряла и смятах, че живея в свят, в който трябва да впечатля непознатите, за да бъда приета", казва още тя. И признава, че си е направила профил в Twitter, за да привлича внимание на гърба на други знаменитости, правейки си груби шеги с тях.

Криси Тейгън, Меган Маркъл и защо херцогинята на Съсекс е потърсила модела

Откровенията на Криси Тейгън за Меган Маркъл

Какво ги събра

Но от тогава досега е минало доста време, тя е пораснала и осъзнава всички глупости, които е правила. Затова и дава обещание да не спира да се опитва да бъде по-добра версия на себе си в сравнение с преди 10 години и дори с преди шест месеца. Желанието й за личностно израстване е похвално, но сме сигурни, че се дължи най-вече на болката, която сама е понесла заради негативните коментари по свой адрес. Каква ирония, нали, Криси...