През 2021 г. Алекс Родригес и Дженифър Лопес изненадаха всички с решението си да се разделят. Защото поне до онзи момент всичко между тях изглеждаше наред.

Алекс Родригес, Жаклин Кордейро и официалното потвърждение, че са двойка

Има ли нова жена в живота на Алекс Родригес

Самият той потвърждава, че...

От тогава обаче измина много време и двамата вече имат нови половинки. Джей Ло преоткри любовта си с Бен Афлек и дори се ожениха, докато Родригес смени няколко половинки за това време.

От края на миналата година обаче е с Жаклин Кордейро и изглежда нещата между тях се получават повече от добре. Толкова, че благодарение на половинката си бившият бейзболист е влязъл във форма.

В интервю за US Weekly Алекс Родригес казва, че Кордейро му е изготвила специална тренировъчна програма, а следвайки нея и съветите на половинката си, той е успял да свали близо 15 килограма.

Бейзболистът твърди, че Жаклин Кордейро е работила като медицинска сестра и заради това е много проаткивна и знае как да обгрижва човека до себе си. 

Според 48-годишния Алекс Родригес, новата му половинка се разбира прекрасно с двете му дъщери Наташа (18 г.) и Ела (15 г.), които той има от брака си със Синтия Скъртис. От People разбираме, че Жаклин Кродейро е родена в Канада и работи като фитнес инструктор, като е с пет години по-малка от безйболиста.

Освен това, по време на пандемията тя е разработила шестседмична фитнес програма за влизане в добра форма, която е нарекла JACFIT. Едно от твърдите ѝ убеждения, когато стане дума за спорт и поддържане форма, е, че човек не трябва да се стреми към перфекционизъм, а към прогрес.

Алекс Родригес, Дженифър Лопес и какво смята бейзболистът за бившата си годеница

Алекс Родригес след Джей Ло

Какво смята за бившата си бейзболистът

Може би причината да се разбира добре с дъщерите на Алекс Родригес се крие във факта, че самата тя има две дъщери - Бела и Савана.