Да си баща на четири деца определено не е лесна задача. А когато три от тях са момичета, тя става още по-сложна. Именно в тази позиция е Райън Рейнолдс, който има три дъщери от съпругата си Блейк Лайвли - на седем, на пет и на две години. А за четвъртото им дете, което се роди преди няколко месеца, все още ни оставят в неведение какво е и как се казва.

След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс голямото семейство

След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс голямото семейство

Четвъртото им дете се роди през февруари

Без особена изненада, в това женско царство не актьорът е този, който ръководи парада. И си го признава в скорошно интервю пред Дейвид Летерман. На него определено му харесва да бъде "момичешки татко", но това се изразява предимно в слушане и изпълняване на командите на Лайвли, която доста умело се справя с ролята си на многодетна майка.

Това, което Рейнолдс е и може днес, дължи изцяло на своята прекрасна съпруга. И говорим както за придобитите умения в кухнята, които е попил от нея, така и за грижите за децата. Въпреки това не се чувства достатъчно уверен да остане сам с трите момичета.

Снимка 620547

Източник: GettyImages

С типичното си чувство за хумор актьорът признава, че би изпитал сериозно безпокойство, ако съпругата му отсъства за по-дълго от дома. Затова например не би й позволил да отиде на гости на своите родители. "Това е незаконно. Това е отвличане", шегува се той. 

Отвъд шегите и закачките Рейнолд заявява, че първоначално е намирал за "доста вълнуващо" да прекарва по-дълго време с дъщерите си. А днес с Лайвли са намерили баланса какво в отношенията си, така и в грижите за децата, защото за него е много важно да има разделение от отговорностите, предава E!Online.

Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Какво прави Блейк Лайвли, докато гледа MET Gala от вкъщи

Въпрос на приоритети

Актьорите неведнъж са заявявали, че за тях съвместното родителство е изключително важно. Затова и звездата от "Дедпул" си взе почивка от професионалните ангажименти след раждането на третото им дете. Той иска да е максимално присъстващ. Затова и всички са винаги заедно, не се разделят и пътуват много спрямо графика на единия или на другия. И явно това е тайната им за щастлив семеен живот.