Още преди да участва в "Приятели", Кортни Кокс вече беше известна. В случай че сме пропуснали как точно, припомняме онази реклама за тампони от 1985 г., в която актрисата се появява и става първият човек, който казва думата "цикъл" в американска телевизионна реклама.

Кортни Кокс, Кание Уест, "Приятели" и как актрисата отговори на критиките на рапъра за сериала

Кортни Кокс отвръща на удара

Актрисата не остана безразлична към критиката

Оттогава минаха години, навлязохме в ново хилядолетие, светът се промени. Кортни Кокс също вече изглежда различно, но пък чувството ѝ за хумор си е пак толкова добро, колкото и преди.

Актрисата е решила да пресъздаде старата реклама за тампони от 1985 г., като я направи актуална спрямо съвременността, пише BBC. Видеото тя е качила в Instagram, където може да видим как 58-годишната сега Кокс имитира по-младото си "аз", но вече заменяйки проблемите с менструацията с тези, които сега ѝ причинява менопаузата.

"Животът ви напълно ли се промени заради менопаузата?", пита тя, пародирайки оригиналната реклама. "Все още получавате горещи вълни? Нека ви го кажа направо. Менопаузата ще промени начина, по който възприемате остаряването. Менопаузата ще ви изяде живи. Ужасно е. Нищо друго не може да направи това", драматизира още Кортни Кокс.

И сякаш всичко дотук не звучи достатъчно неприятно, че следват и още ужасии от "кухнята" на "клуб менопауза". По-нататък в обясненията си актрисата споделя, че менопаузата носи и допълнителния "бонус" суха кожа, както и получаването на плешиви петна.

"Запомнете - няма нищо добро в менопаузата", завършва саркастичното си видео Кортни Кокс.

Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и какво смята русокосата актриса за тялото си в "Приятели"

Харесвала ли е Лиса Кудроу тялото си в "Приятели"

Когато всичко е в твоята глава

Доказателство за това, че именно една щедра доза хумор всъщност помага почти при всякакви случаи, дори и драматични като менопаузата, е фактът, че новата и по-креативна версия на актрисата вече е получила около милион харесвания в Instagram. Сред оценилите видеото са и други знаменити дами като Джулиан Мур, Дрю Баримор и Джулиет Луис.