Кортни Кардашиян и Травис Баркър са заедно от няколко месеца, но бързо се превърнаха в една от най-обсъжданите звездни двойки.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и новината, че двамата са сгодени

Голямата новина на Кортни и Травис

Не си губят времето

Явно, когато човек срещне точния партньор, не му е нужно нито време, нито много мислене, защото както стана ясно преди няколко дни, двамата вече са сгодени и са готови официално да си кажат "да".

Още тогава Кортни не се стърпя и публикува две снимки от романтичното предложение за брак, на което мнозина биха завидели. Сега риалити звездата реши да разкрие още малко подробности от големия ден.

Тя публикува щедра порция снимки, запечатали момента, в който получава предложението на плажа в Монтесито, Калифорния, недалеч от Санта Барбара. Вълнението в очите им, ръцете им, усмивките, цветята, океанът, пръстенът... „Това беше сън“, написа само Кортни – кратко, но достатъчно силно признание за големия ден. 

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и как музикантът преодоля страха си от летене

Травис Баркър се жертва в името на Кортни

Любовта му дава крила

Това ще е първи брак за риалити звездата, която има три деца от бившия си приятел Скот Дисик, докато за барабаниста на Blink-182 ще е трети. В очакване сме на голямото събитие.