Той е принцът на Уелс, бъдещият крал на Великобритания, съпругът на Кейт Мидълтън и бащата на Джордж, Шарлот и Луис, но това далеч не са единствените титли, с които принц Уилям може да се похвали. Съвсем наскоро му беше дадена нова, която едва ли са очаквали много хора, а именно най-сексапилният плешив мъж в света за 2023 г.

Патрик Демпси и провъзгласяването му за най-секси мъж на годината от списание People

Ето кой е най-секси мъжът на годината

Честито на победителя

За да вземе титла, Уилям детронира Вин Дизел от първото място. Други топ претенденти включват Джейсън Стейтъм и Джеф Безос. Класацията, съставена от Reboot е базирана на няколко критерия. Един от тях е на това колко интернет търсения са предприели хората за "без риза" или "голи" снимки на някои от въпросните плешиви господа. 

Освен това Reboot анализира височината, нетната стойност на известните плешиви мъже и доколко те съответстват на математическото "златно сечение", което уж показва "идеалните" пропорции, използвани в известни произведения на изкуството.

Снимка 632508

Източник: GettyImages

След това те използват друг показател, а именно "факторът на блясък", за да определят излъчването на всеки претендент. Но това не е всичко. По време на изследването се сравнява и средната честота на гласа им, като се проверява колко е близо до предполагаемия идеал от 96 херца. "Уилям зае първото място по всички показатели, но изследователите също твърдят, че той е значително по-секси от другите високопоставени претенденти", съобщава The Mirror.

анкета

Кого от мъжете, избрани от People през последните години, намирате за най-секси?

Виж резултати

Патрик Демпси 26.3%

Крис Евънс 23.4%

Пол Ръд 2.3%

Майкъл Б. Джордан 5.3%

Никой от тях не ми е секси 42.7%

Ето как изглежда топ 10 на най-сексапилните плешиви мъже в света за 2023 г.:

  1. Принц Уилям
  2. Вин Дизел
  3. Джейсън Стейтъм
  4. Самюъл Л. Джаксън
  5. Джеф Безос
  6. Майкъл Джордан
  7. Дуейн Джонсън
  8. Шемар Мур
  9. Шакил О"Нийл
  10. Тери Крюс