Брус Уилис прекрати активната си кариера миналата година, а наскоро семейството му съобщи и каква точно е диагнозата му. Уилис страда от фронталнотемпорална деменция - рядка форма на бързопрогресиращ вид деменция. Съпругата му Ема Хеминг често прибягва до социалните мрежи, за да държи в течение многобройните фенове на актьора какво е състоянието му и как се справят с болестта тя и останалите членове на семейството.

Ема Хеминг, Брус Уилис, Деми Мур, рожденият ден на актьора  и тежките моменти на съпругата му

Защо Ема Хеминг плаче на рождения ден на Брус Уилис

Какво споделиха бившата и настоящата съпруга на актьора

Малко след рождения ден на Брус Уилис, който на 19 март навърши 68 години, Ема Хеминг зарадва многобройните му фениве с едно наистина трогателно видео, което ни показва как двамата с актьора подновяват брачните си обети. 

Двойката отпразнува 10-ата си годишнина от сватбата си преди броени дни, като 44-годишната Ема се обърна към Instagram, за да насърчи феновете си да се възползват от всяка възможност да бъдат със семействата си.

"На нашата 10-та годишнина от сватбата решихме да подновим обетите си на същото място, на което казахме "да" през 2009 г. Толкова съм щастлив, че го направихме. Грабнете всяка възможност да се съберете да празнувате със семейството и приятелите. Това са онези красиви спомени, които можете да запазите за цял живот. И ние трябва да запазим тези спомени в безопасност и живи за тези, които може да не са в състояние да ги помнят", пише Ема Хеминг под красивото видео. 

Брус Уилис, Деми Мур, Ема Хеминг и посланията на бившата и настоящата жена на актьора

Брус Уилис между любовта на бивша и настояща съпруга

Деми Мур и Ема Хеминг с още послания към актьора след рождения му ден

Тя не пропуска да изкаже благодарностите си към Деми Мур, която по думите ѝ е в ролята на оператор на видеото, към дъщерите на актьора - Румър, Скаут, Мейбъл Рей, Евелин Пен и някои от най-близките им приятели, които присъстват при подновяването на обетите.