Докато се чудим колко точно близки са риалити звездата Ким Кардашиян и комикът Пийт Дейвидсън, няколко неща не могат да се скрият.

Кание Уест, Ким Кардашиян, отношенията й с Пийт Дейвидсън и признанието на рапъра

Реакцията на Кание след снимките на Ким и Пийт

Покаянието на Йе

Едното е, че бившият съпруг на Ким - рапърът Кание Уест (или Йе, както наскоро се прекръсти), не се чувства окей от новото приятелство на все още законната си съпруга.

Тя пък от своя страна май най-сетне искрено се забавлява в компанията на по-младия Пийт Дейвидсън. А наскоро двамата не са имали нищо против да споделят доброто си настроение със случаен холандски турист. Самият той, толкова се е развълнувал от неочакваната среща и вниманието, което са му обърнали звездите, че се похвали в Instagram-a си.

Пол Баревийк се натъкнал на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън в събота, след Деня на благодарността. Холандецът, който е музикален редактор и репортер за токшоуто на RTL Boulevard, наскоро пристигнал в Лос Анджелис от Амстердам, пише Yahoo. След разходка седнал да отдъхне и да се обади на майка си, когато видял Пийт Дейвидсън, а след това забелязал, че с него и Ким Кардашиян.

Веднага прекъснал разговора и отишъл при двамата, а самият Пийт Дейвидсън правил снимката му с Ким Кардашиян, която холандецът публикува.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, новите им общи снимки и как се забавляват двамата

Ким и Пийт се забавляват по пижами

Голям купон е с тях

"Той е страхотен, готин и Ким изглеждаше абсолютно зашеметяващо! Истински блясък!" казва Пол и допълва, че са изглеждали наистина щастливи един до друг.