Ким Кардашиян е от звездите, които станаха такива, благодарение на провокациите, които толкова добре умеят. Днес тя учи право, грижи се за децата си и полага усилия да лъска имиджа си, но това далеч не значи, че се е отказала от изявите, които й носят най-много харесвания и реакции.

Ким Кардашиян, Кание Уест и твърденията му, че има неизлъчвани порнографски видеа на бившата му съпруга

Има ли още порнографски видеа с Ким Кардашиян

Ето какво се случва около нея

А това са именно снимките в социалните мрежи, на които позира по оскъдно облекло. Този път то е бански, а кадрите са от поредната екзотична ваканция на риалити звездата.

Ким отново съчетава полезното с приятното и освен да разпуска край морския бряг, снима и фотосесия за новите модели на марката си Skims.

Очаквано снимките, които публикува в профила си в Instagram отново породиха съмнения, че май е използвала Фотошоп. Кардашиян дори изтри поредица от кадри заради един, на който кракът й изглежда доста неестествен, след което ги качи наново без него и пак събра над шест милиона харесвания.

Риалити звездата определено знае как да изпъква с форми, които мнозина са категорични, че не е възможно да имаш без хирургически намеси. А докато тя се припича на слънце, бяха публикувани резултатите от проучване, проведено в York University в Торонто.

С него учените установяват, че фигурата тип "пясъчен часовник", с която се хвали Ким, предизвиква много повече завист и кара много повече жени да не харесват собствените си тела, отколкото слабите модели без закръглени форми, предава New York Post.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и какво мисли Парис Хилтън за връзката им

Парис Хилтън за връзката на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Явно всички са им фенове

Е, явно Ким знае това много добре и без да й го казват учени. Затова и няма да спре да се снима по бански, колкото и негативни коментари да генерира.