На фона на новината за новата връзка на Кание Уест, Ким Кардашиян направи няколко емоционални разкрития за отношенията им и за психическото състояние, в което се намира тя в момента.

Ирина Шейк, Кание Уест, ваканцията им във Франция и новината, че са заедно

Да, заедно са

Слуховете за Кание Уест и Ирина Шейк се потвърдиха

Риалити звездата изпадна в откровения в последния епизод на Keeping Up with the Kardashians, докато разговаряше с майка си Крис Дженър. Тя призна, че ходи на психотерапия, за да работи над себе си и да намери мястото в живота си.

"Искам пълно щастие. Знам, че такова не съществува в идеален вид, но ако мога да го постигна в по-голямата част от времето си, бих искала да го направя. Каквото и да ми коства", казва 40-годишната Ким.

След това тя призна, че се е чувствала самотна по време на брака си с Кание Уест, когато той е отивал сам в Уайоминг и я е оставял с децата в Лос Анджелис. "Тогава не го осъзнавах, струваше ми се нормално. Аз оставам с децата, докато съпругът ми пътува от щат на щат."

Кардашиян казва, че когато е навършила 40 е осъзнала, че не иска съпруг, който живее в различен щат. Сега търся някой, с когото да споделя простите удоволствия в живот. "Някой, с когото да гледаме заедно телевизия. Който иска да тренира с мен всеки ден... Малките неща ми липсват, големите ги имам", пояснява Ким.